Schell Grandis E - Elektronická kuchyňská baterie, na baterie, chrom 002420699
Proč nakupovat u nás
v našich prostorách naleznete množství vystavených produktů
máme vyškolené zaměstnance, kteří Vám rádi pomohou
dodáváme produkty přímo od výrobce
působíme na trhu více než 15 let
Popis a parametry výrobku
- Elektronická kuchyňská baterie ovládaná infračerveným senzorem
- Jednopáková baterie
- Elektronika infračerveného snímače, programovatelná
- Keramická kartuše s omezením horké vody
- Otočný výtok s nastavitelným rozsahem otáčení
- Perlátor
- 2 flexibilní připojovací hadice G 3/8 IG x450 mm, se zpětným ventilem
- Prostor pro baterie 6V
- 4x AA alkalické baterie 1,5V
- Maximální průtok vody při manuální aktivaci: 10 l/min
- Maximální průtok při elektronické aktivaci: 8,5 l/min
- Provozní tlak: 1,0 - 5,0 baru
- Maximální provozní tlak: 8 baru
- Maximální provozní teplota: 70 °C (pouze dočasně, např. pro tepelnou dezinfekci)
Informace o výrobci: Schell
Tam kde je podepsána značka Schell, tam se nachází uvnitř kvalita. Když Hubert Schell v roce 1932 získal svůj první patent, položil tak základní kámen pro mimořádně úspěšnou společnost, která se do světa dostala zejména díky jeho synovi Güntherovi Schell. V současnosti má tato německá firma více než 450 zaměstnanců po celém světě. Značka Schell svými špičkovými armaturami reaguje na zvýšené požadavky zákazníků po celém světě s ohledem na hygienu, úsporu vody, spolehlivost a robustnost. Produkty, ale i samotné procesy výroby jsou pod neustálým dohledem, jsou průběžně kontrolovány a podléhají těm nejpřísnějším bezpečnostním kritériím. Schell klade velký důraz na vysokou kvalitu a hygieničnost, čímž zaručuje svým produktům vysokou životnost a nejlepší ochranu proti vandalismu. Proto je možné mnoho armatur značky Schell ovládat bezdotykově. To nejenže zlepšuje hygienu, ale na druhé straně i výrazně šetří vodu. A to není všechno. Jejich inteligentní armatury nejpozději po 24 hodinách po posledním použití spustí přibližně 20-sekundové proplachování, aby se tak zabránilo stagnaci vody a tím i nárůstu bakterií v rozvodech vody.